Механіко-технологічний коледж
Одеської національної академії харчових технологій

ukru

   10 березня 2021 року відбулася відкрита лекція для студентів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Зберігання, консервування та переробка м’яса» від представника ТОВ ТД «Левада», Тищенко Н.В., на тему: «Перспективи розвитку спеціалістів м'ясопереробної галузі».

   Наталія Вікторівна розповіла студентам про особливості структури м’ясопереробної галузі, про можливості розвитку в галузі як спеціалістів, про обов’язки та відповідальність технолога та затребуваність професії на ринку праці.

   Також був проведений майстер-клас з органолептичної оцінки кулінарних виробів в тістовій оболонці. Під керівництвом спеціаліста студенти ознайомилися з основними підходами дегустації м’ясних виробів і самостійно провели грамотне органолептичне оцінювання продукції одного з провідних підприємств регіону та навчилися, за допомогою простих тестів, відрізняти продукцію за якістю.

    Проведений захід дав можливість студентам зрозуміти те, що вибрана ними спеціальність відкриває великі перспективи в майбутньому.

f3 f2 f1

^ Вгору ^