Спеціальність «Харчові технології»
Освітни програми:
«Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
«Зберігання і переробка зерна»
«Бродильне виробництво і виноробство»
«Зберігання, консервування та переробка м’яса»
«Зберігання, консервування та переробка молока»
Спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»
Освітня програма: «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва»
Спеціальність «Галузеве машинобудування»
Освітня програма: «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв»
Спеціальність «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
Освітня програма: «Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд»