Механіко-технологічний коледж
Одеської національної академії харчових технологій

ukru


   11 квітня для студентів спеціальності "Зберігання і переробка зерна» була проведена лекція за участю аспіранта і магістрів кафедри ТЗЗ ОНАХТ.
Студенти із завдоволенням прослухали лекцію аспіранта Юрковської В.В. на тему «Післязбиральна обробка проса та перспективи його використання». На лекції була розкрита роль і значення круп , харчові властивості, їх роль в здоровому харчуванні, а також основні проблеми раціонального харчування населення.
Магістри кафедри ТЗЗ Устенко А.Є, Полоз Г.О. прочитали цікаву лекцію для студентів спеціальності на тему «Дослідження зміни якісних характеристик зерна кукурудзи при анаеробних умовах зберігання». По закінченню лекції, в якій визначались основні напрямки і шляхи сучасних технологій зберігання зерна кукурудзи, магістрами були надані роз'яснення та відповіді на питання, що виникли.

 1 2 5

 6 3 

^ Вгору ^