30 березня 2021 року студенти 2 курсу спеціальності «Зберігання, консервування та переробка молока» разом із куратором Явтушенко О.В. та викладачем спеціальних технологічних дисциплін Трубніковою А.А. відвідали конференцію здобувачів вищої освіти, та прослухали доповіді у секції технології молочних, олійно-жирових продуктів і індустрії гостинності.
В конференції прийняла участь студентка нашого коледжу Антіпова М.О., яка представила доповідь на тему: Технологія білково-фруктового молочного десерту», керівниками виступили: Трубнікова А.А., к.т.н., викладач спеціальних технологічних дисциплін, Чабанова О.Б., к.т.н., доцент кафедри технології молочних, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНАХТ.
Слухачі ознайомилися із сучасними технологічними направленнями у виробництві молочних продуктів, а також із новими розробками кафедри в галузі косметичних засобів.