Механіко-технологічний фаховий коледж
Одеської національної академії харчових технологій

ukru

   6 квітня 2021 року на платформі Zoom відбулася відкрита лекція для студентів 1-2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми: «Зберігання, консервування та переробка молока», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» від інженера-технолога ТОВ «Chr. Hansen» Волчкової Оксани Олегівни.

   Оксана Олегівна розповіла студентам про особливості структури молочної галузі, можливості розвитку у галузі як спеціалістів, затребуваність професії на ринку праці України та зарубіжжя. Розповіла про можливості для студентів та дала цінні поради як проявити себе у професії, які знання необхідні в першу чергу для майбутнього фахівця.

   Оксана Олегівна на власному прикладі розказала студентам, що завдяки знанням, можна побувати у всіх куточках світу, отримати можливість обирати собі місце роботи, адже спеціалісти потрібні завжди.

   Студенти мали можливість задати питання, які їх турбували найбільше та отримати відповіді.

   Проведений захід дав можливість студентам зрозуміти те, що вибрана ними спеціальність завжди буде актуальною та перспективною.

f2 f1 f3

^ Вгору ^