Механіко-технологічний фаховий коледж
Одеської національної академії харчових технологій

ukru

   З 2 по 5 березня 2021 року відбувся Всеукраїнський науково-технічний конкурс ECO ISEF UKRAINE NENC 2021 у дистанційному форматі. В конкурсі, у категорії «Науки: хімія, хімічна інженерія, біохімія» брала участь студентка 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Зберігання, консервування та переробка м’яса» Кришталь Віталія, яка виступила з доповіддю на тему: «Вплив рослинних екстрактів на термін зберігання паштетів» і почесно зайняла II місце. Науковий керівник проєкту канд. техн. наук Літвінова І.О.

   Кришталь Віталія гідно продемонструвала свої наукові здобутки. Її наукова робота була ґрунтована, цікава, результати досліджень є досить актуальними і відповідають вимогам сьогодення. Креативна презентація сподобалась суддям, а впевненість і обізнаність доповідачки позитивно вплинуло при голосуванні.

   Щиро вітаємо переможницю! Бажаємо подальших успіхів і нових здобутків!

f3 f1 f2

^ Вгору ^