Механіко-технологічний фаховий коледж
Одеської національної академії харчових технологій

ukru

   Під час проходження ознайомлювальної практики студенти 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми: «Зберігання, консервування та переробка молока» разом з керівником практики к.т.н. Трубніковою А.А. відвідали кафедру технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНАХТ, де прийняли участь у майстер-класах «Виготовлення косметичних засобів своїми руками» та «Оцінка якості незбираного молока на підприємствах молокопереробної галузі», які були спеціально підготовлені к.т.н., доцентом Скрипніченко Дмитром Михайловичем.

   Дмитро Михайлович розповів студентам про перспективи обраної ними професії, та допоміг навчитися виготовляти натуральне мило своїми руками.

   Під час другого майстер-класу студенти ознайомилися із сучасним обладнанням, яке використовують на молокопереробних підприємствах, та мали змогу навіть самі зробити свої перші досліди. Студенти порівняли дані, що нанесено на пляшку молока з магазину із тими даними, що вони отримали.

   Відвідані майстер-класи дуже сподобалися студентам, в них залишилася ціла купа позитивних емоцій і впевненість в правильному виборі професії!

f1 f2 f3 f4

 

^ Вгору ^