Механіко-технологічний фаховий коледж
Одеського національного технологічного університету

ukru

   28 квітня 2022 року року в режимі оn-line з використанням платформи Zoom було проведено пленарне засідання науково-практичної студентської конференції «Нанотехнології в харчовій промисловості».
   У роботі секції спеціальності 181 "Харчові технології" освітньої програми «Зберігання, консервування та переробка молока» з доповідями виступили 3 студентки групи 3Тмл-19.
   В своїй доповіді Гірич Інна розповіла про сучасні молочні продукти на ринку України, що виробляють з використанням нанотехнологій. Богомільська Ліля розповіла про розроблений в ОНТУ молочно-фруктовий десерт, а Черненко Анастасія навела нам сучасні технологічні підходи до виробництва безлактозних йогуртів.
   Конференцію відвідали доценти кафедри ТМОЖПта ІК Скрипніченко Дмитро Михайлович та Котляр Євгеній Олександрович, які відзначили цікаві доповіді студентів та висловили надію на те, що студенти продовжать свою наукову роботу і надалі.
   Завідувач технологічного відділення Оксана Анатоліївна Лубенець відзначила якість підготовки студентів та рівень їх знань, щодо тематики конференції.
   Вітаємо учасників студентської конференції та бажаємо розширення інтересів та подальших успіхів.

i1 i2

i3 i4

^ Вгору ^