Механіко-технологічний фаховий коледж
Одеського національного технологічного університету

ukru

22 вересня 2022 року на платформі Zoom студенти 3 та 4 курсів відділення «Технологічне» разом із заступником директора з ВР Оленою КІЧУК та к.т.н., викладачем спеціальних технологічних дисциплін Анастасією ТРУБНІКОВОЮ відвідали круглий стіл «Крафтові сири та натуральна косметика: сьогодення і перспективи розвитку», що проходив у рамках Міжнародної науково-практичної конференції "Технології харчових продуктів і комбікормів".

Під час круглого столу студенти познайомилися із дуже цікавими темами і різними напрямками роботи.

Співвласник ТОВ "МУККО" Назар Кміть, виступив із доповіддю на тему: «Молочна ферма Прикарпаття ТОВ «МУККО» – виробництво коров’ячих та козиних крафтових сирів «від лану – до столу».

Генеральний директор «Європейської сироварні» Корнюшенко Наталя розкрила тему: «Крафтові сири «Європейської Сироварні» – гарантія якості та безпечності Вашого харчового раціону щодня».

Доцент кафедри ТМОЖПтаІК Любов Ланженко показала всім присутнім "Основи дегустації сирів".

Косметолог з багаторічним стажем Біла Тетяна розкрила актуальну для жінок тему «Натуральна косметика та інгредієнти для її виробництва – «промислова» чи «домашня» косметика? Що обрати сучасній красивій жінці?».

Головний технолог ТОВ «Ремос» – Тарасевич Тарас розказав про натуральну косметику ТОВ «Ремос» із запевненнями, що це гарантія краси та безпеки.

За підсумками зустрічі студенти зрозуміли правильність обраної професії, її необхідність та отримали нові знання про ринок крафтових сирів і косметики України.

 

2022-09-22-cheese-0012022-09-22-cheese-002

2022-09-22-cheese-0032022-09-22-cheese-004

^ Вгору ^