Механіко-технологічний коледж
Одеської національної академії харчових технологій

 

Освітня програма «Зберігання і переробка зерна»

Одна з прадавніх в коледжі, перші її випускники отримали документи про освіту ще в часи царської Росії. Сьогодні важко назвати регіони, де б не працювали наші випускники - фахівці по технології зберігання зерна, виготовлення комбікормів і борошномельного виробництва. Неможливо переоцінити значення фахівців цієї області в забезпеченні населення країни продуктами харчування. Глибокі теоретичні знання і високий рівень практичних навиків фахівців дозволяє упевнено заявити, що в умовах, коли зерно є одним з найважливіших компонентів харчових продуктів і експорту, наші фахівці займають гідне місце в суспільстві. Технолог - це прекрасна професія!


 

Освітня програма «Бродильне виробництво і виноробство»

Виноробство - прадавнє мистецтво, секрети якого передавалися через покоління. Про провину складали легенди, його оспівували в піснях, тому що воно дійсно має значення в нашому житті, якщо вживати його в розумних межах: укріплює здоров'я, підвищує стійкість організму до деяких захворювань, піднімає настрій. Південь України з давніх часів славився виноробством і хороші кваліфіковані фахівці з цієї області завжди мають попит.


 

Освітня програма «Зберігання, консервування та переробка м’яса»

М'ясо - коштовний і незамінний харчовий продукт. Новітні технології забезпечують підвищення якості м'ясних продуктів, неухильно поширюється їх асортимент. Якщо Ви хочете опанувати секрети мистецтва виготовлення широкого спектру м'ясних продуктів - це ваша спеціальність.


 

Освітня програма «Зберігання, консервування та переробка молока»

Молоко грає велику роль в житті кожної людини. Недаремно його називають напоєм здоров'я. Сьогодні, завдяки новим технологіям, покращується якість молочних продуктів, підвищуються їх смакові і живильні властивості, поширюється асортимент, і як наслідок зростає попит на кваліфікованих фахівців молочної промисловості.

^ Вгору ^