Механіко-технологічний коледж
Одеської національної академії харчових технологій

ukru

ІНФОРМАЦІЯ ВСТУПНОЇ КОМПАНІЇ 2020р.

МЕХАНІКО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ КОЛЕДЖ

ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Проводить підготовку фахівців  за освітньо-кваліфікаційним рівнем Фаховий молодший бакалавр за спеціальностями, відповідно до ліцензії в межах ліцензованого обсягу:

Спеціальність: «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

Освітня програма: «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва»;

Спеціальність: «Галузеве машинобудування»

Освітня програма: «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв»;

Спеціальність: «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

Освітня програма: «Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд»;

Спеціальність: «Харчові технології»

           Освітня програма: «Технологічна експериза та безпека харчової продукції»; new

Освітня програма: «Зберігання і переробка зерна»;

Освітня програма: «Бродильне виробництво і виноробство»;

Освітня програма: «Зберігання, консервування та переробка м’яса»;

Освітня програма: «Зберігання, консервування та переробка молока».

 

ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ

•на денну форму навчання (9 кл.) з 30 червня до 22 серпня;

на денну форму навчання (11 кл.) з 01 серпня до 22 серпня (реєстрація електронних кабінетів), з 13 серпня до 22 серпня (що вступають на основі співбесіди або вступних іспитів);

на денну та заочну форму навчання (на основі «ОКР» кваліфікованого робітника) з 13 серпня до 29 серпня;

на заочну форму навчання (на основі «ОКР» молодшого спеціаліста за іншою спеціальністю або ступеню вищої освіти) з 13 серпня до 29 серпня;

на заочну форму навчання (на основі сертифікатів ЗНО або вступних іспитів: з 13 серпня до 22 серпня.

 

Вступні іспити:

-на базі 9 кл. - з української мови (диктант) та математики;

-на базі 11 кл. - конкурс двох сертифікатів ЗНО або результатів вступних іспитів: 1) з української мови, 2) з математики або історії України на вибір абітурієнта;

-на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікованого робітника –сертифікат ЗНО або іспит з української мови та фахове вступне випробування;

-на основі здобутого такого ж освітньо-кваліфікаційного рівня чи ступеню вищої освіти — співбесіда.

 

Строки навчання:

 на базі 9 класів для спеціальності Харчові технології - 3 роки 6 місяців, для інших - 3 роки 10 місяців.

на базі 11 класів для спеціальності Харчові технології - 2 роки 6 місяців, для інших - 2 роки 10 місяців .

 

1) у коледжі проводиться підготовка абітурієнтів до вступу на базі 9-х класів, а саме, повторення та поглиблення навчального матеріалу з української мови та математики за програмою вступних іспитів;

2) курси працюють в два етапи, 3-х місячні ( квітень – червень) та 2-тижневі (перед вступними іспитами), запис на курси розпочався!

 

 Юнакам на період навчання надається відстрочка від служби в армії.

 

Прийом випускників ПТУ здійснюється по програмі ступеневої підготовки, на старші курси денного та заочного відділень. Приймаються абітурієнти, що мають спеціальність кухаря, пекаря, електрика, слюсаря та інші.... На заочному відділенні є бюджетні місця.

Інтеграція. В коледжі реалізовано інтегрований навчальний процес з базовим навчальним закладом, випускники коледжу мають можливість продовжити навчання в академії з зарахуванням на третій курс.

Контингент студентів та об'єми прийому: Прийом здійснюється в основному на базі 9 класів, на базі 11 класів та ПТУ для поповнення навчальних груп. Більше 60% студентів навчаються на бюджеті. Конкурс на місця держзамовлення в середньому 1,5-2 людини на місце.

Всі приїжджі студенти забезпечуються житлом в гуртожитку, який знаходиться біля навчальних корпусів. Також до послуг студентів санаторій-профілакторій академії і спортивно-оздоровчий табір для відпочинку на березі Чорного моря и річки Південний Буг.

 

 

            БІЛЬШ ДЕТАЛЬНІШУ ІНФОРМАЦІЮ ДИВИТЬСЯ В ПРАВИЛАХ ПРИЙОМУ

^ Вгору ^