За допомогою платформи Zoom 8 квітня 2021 року відбулась відкрита лекція магістра ОНАХТ Костової Ірини Іванівни на тему: «Властивості та перспективи використання плівчастих культур».
На лекції були присутні студенти 2 і 3 курсів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Зберігання і переробка зерна», викладачі циклової комісії спеціальних технологічних дисциплін.
Ірина Іванівна навела багато матеріалу стосовно історії полби, її походження і появі в Україні. Наведені характеристики харчової цінності спельти, технологічних властивостей, цінність такої культури для здорового харчування людей різного віку.
Студенти 3 курсу зацікавились застосуванням спельти для збалансованого харчування людей, використанням її у щоденному житті.
Дякуємо Ірині Костовій за цікаво проведену лекцію!!!