Механіко-технологічний фаховий коледж
Одеського національного технологічного університету

ukru

25 жовтня 2022 року на платформі Zoom відбулася відкрита лекція для студентів 3-4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних програм: «Зберігання, консервування та переробка молока», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», «Бродильне виробництво і виноробство». Спікером виступила завідувач кафедри харчової хімії та експертизи, д.т.н., доцент Антоніна КАПУСТЯН.

Антоніна Іванівна розповіла студентам про особливості законодавства в галузі технологічної експертизи харчових продуктів, ознайомила всіх присутніх з ланками харчового ланцюга для отримання якісної продукції.

В завершені своєї доповіді спікер розповіла про особливості продовження навчання за спеціальність «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» в ОНТУ. Ознайомила з можливостями розвитку як спеціалістів, затребуваність професії на ринку праці України та зарубіжжя, про можливості для студентів та дала цінні поради як проявити себе, які знання необхідні в першу чергу для майбутнього фахівця.

Студенти мали можливість задати питання, які їх турбували найбільше та отримати відповіді.

2022-10-25-lection-0012022-10-25-lection-002

2022-10-25-lection-0032022-10-25-lection-004

 

^ Вгору ^